fbpx
Upphandling av
digitala leverantörer
Upphandling av
digitala leverantörer
Missing image

Vi hjälper dig med din upphandling

Står du inför en digital förändringsresa men vet inte i vilken ände du ska börja? Vi hjälper dig med allt från behovsanalys till beställning och upphandling.

Behöver du hjälp att formulera och ta fram ett beställningsunderlag för ett projekt? Står du inför utmaningen att ta fram en digital strategi eller upphandla en leverantör?

Att veta hur man ska upphandla en digital tjänst är viktigt om du vill att slutprodukten ska bli precis som du tänkt dig. Vilka saker ska ingå, hur vet jag att användarna gillar produkten och vilken byrå ska jag välja? Frågorna är många och vi kan nästan garantera att du kommer få olika svar beroende på vilken byrå du kontaktar. Det är där vi kommer in i bilden. Vi är en oberoende rådgivare som kan hjälper till dig att fatta de tuffa besluten. Vi har stor erfarenhet av digitala förändringsarbeten och känner till terminologin, verktygen och vad man behöver för att lyckas. Vi hjälper er att ställa rätt frågor och göra en beställning som gör att slutprodukten blir samma som din målbild.

Vi ser till att du får maximal affärsnytta – genom hela resan.

Mikael Mathison

Client Director & Projektledare

0705-54 21 41 mikael.mathison@tech720.se

Vill du veta mer?

Kontakta Mikael Mathison, Client Director, för mer information om vad tech720 kan göra för ditt företag.

Kontakta oss